San Martin merkatua

Foies Goiburu

-1 solairuafoie gras eta ahate produktuak

Artisau-foieak prestatzen ditugu, inolako gehigarririk gabe

Ahateak dena du ona, baita mokoa ere. Ongi dakite hori Goiburun. Izan ere, foieak artisau-eran prestatzen dituen enpresa gutxienetakoa, eta akaso bakarra, da Gipuzkoan. Haren produktu ezin gozoagoak eskuratu nahi izanez gero, San Martin merkatuko -1. solairuan aurkituko dituzu ostiral eta larunbatetan.

“Oso lehengai ona erabiltzen dugu, gure ahateak aire zabalean hazten ditugulako eta artoa jaten dutelako. Gainera, prestatzeko prozesuan ez dugu inolako gehigarririk erabiltzen: ez koloragarririk, ez kontserbagarririk, ez antioxidatzailerik. Gure produktuak guztiz naturalak dira. Asko azpimarratzen dugu puntu hori eta bezeroek badakite eta eskertu egiten dute. % 100 gehigarririk gabeko foiea egiten dugun enpresa gutxienetakoa, akaso bakarra, gara. Horrek esan nahi du behin irekiz gero oso denbora gutxi irauten duela hozkailuan. Foieaz gain, magreta, konfita eta beste produktu batzuk ere egiten ditugu. Batez ere asteburuan jaten dira, gutizia gisara. Gure produktuak ez dira egunero jatekoak eta, horregatik, asteburura begira saltzea erabaki genuen. Oso langile gutxiko familia-enpresa izanik, horrela eginez lantegian gure erritmoari eusteko eta ostiral eta larunbatetan San Martin merkatuan egoteko aukera dugu. Gure berezko tokia da San Martin, erreferentzia baita kalitateko elikaduran”.

Aurkituko duzu ere

Magreta, konfita, ahate-urdaiazpikoa, Modenako olio-erredukzioa…

Harremana

Interesgarri izan daiteke

EZAGUTU GOIBURU FOIEAK SALTOKIAREN HISTORIA gure FAN aldizkariaren 14. zenbakian.

Banatu

Itzuli