Skip to main content
es
eu
fr
Merkatua
Merkatua
Jarrai gaitzazu
Merkatuaren historia
Harremanetarako eta kokapena
Saltokiak
Bideoan
Jasangarritasuna
Jasangarritasuna
San Martin EkoPoltsa
Ekintza Iraunkorrak
Garapen jasangarrirako helburuak
Talentuz
Talentuz San Martín
Miquel Aparici
Zer da TALENTUZ SAN MARTIN?
WE ARE ALIVE
EASO SAN MARTIN MERKATUA
Bizitza
Bizitza
Altuna Boutique Bar
Jende eta estiloa
Berriak
Martin Magazine
Martintxo
Gastrokanala
Gastrokanala
La Gastro-receta de San Martín
Ur irakinetan egindako arrautzak trufarekin
Merkatuaren errezetak
Martin Berasateguiren errezetak
Produktuak
Martin Kluba
Martin kluba
Gomendatzen dugu
Maridaje con Basa Lore
Zer da Fan Kluba?
Egin zaitez bazkide
Tailerrak
Gastropote
Gastropote
Ostegunero, 19:00etatik 22:00etara
Agenda
Argazkitan
Bideoan
Gastro
San Martin-go errezetak
Errezeta mota:
-Edozein-
Hasierako
Zopa eta cremak
Barazkiak
Bigarrengo platera
Hagariak
Arrain eta itsaski
Azkenburukoa
Edariak
-Edozein-
Hasierako
Zopa eta cremak
Barazkiak
Bigarrengo platera
Hagariak
Arrain eta itsaski
Azkenburukoa
Edariak
Aplicar
Urraburu zebitxea
Carnes / Entrante
Foie-grasa armagnacarekin
Rosbif zainzuriekin
Arrain eta itsaski / Hasierako
Arroza Txirlekin
Entrante / Carnes / Verduras
Fetuccine kale pestoarekin
La Gastro-receta de San Martín
Ur irakinetan egindako arrautzak trufarekin
Azkenburukoa
Otxolain ahuntz gazta labean, erromero, pikuzko marmelada eta intxaurrekin
Hasierako
Lekak hurrekin eta Idiazabal gaztarekin
Masailez betetako errolutxoak kurruskariak
Pescados y mariscos
Karrakelak
Zopa eta kremak / Hasierako
Gaztaina eta ahate-urdaiazpioaren krema hurrekin
Carnes / Entrante
Oilasko bolak
Errezeta gehiago kargatzen ...