San Martin errezetak
Otxolain ahuntz gazta labean, erromero, pikuzko marmelada eta intxaurrekin
Azkenburukoa
Osagaiak
Pikuzko marmelada
- 500 gr piku
- 300 gr azukre txuria
- Limoi erdi baten zukua
Gazta labean egiteko
- 2 ahuntz gazta tamaina ertainekoak eta azala bigunekoak
- Erromero freskoa
- Pikuak
- Intxaurrak
Elaboraketa
Marmelada
- Garbitu pikuak eta kendu zutoinak.
- Moztu pikuak. Jarri lapiko batean azukrea eta limoi zukuarekin.
- Jarri irakiten su erdian eta taparik gabe nahi duzun trinkotasuna lortu arte.
Gazta labea
- Berotu sua 180 gradutara.
- Jarri gaztak erretilu batean labepaper baten gainean.
- Gazten gainean jarri erromero adartxo batzuk eta labekatu 12-15 minutuz. Arreta jarri urtu ez daitezen.
- Zerbitzatu gazta epelak. Lagundu piku mermeladarekin, intxaurrak eta ogi zati batekin.
Banatu
Ravioli de calabacín relleno de pesto Gehiago ikusi
Masa quebrada para tartas saladas Gehiago ikusi
stdClass Object ( [vid] => 3176 [uid] => 1 [title] => Otxolain ahuntz gazta labean, erromero, pikuzko marmelada eta intxaurrekin [log] => [status] => 1 [comment] => 0 [promote] => 1 [sticky] => 0 [nid] => 3176 [type] => receta_de_autor [language] => eu [created] => 1598860813 [changed] => 1598860980 [tnid] => 0 [translate] => 0 [revision_timestamp] => 1598860980 [revision_uid] => 1 [field_tipo_de_presentacion] => Array ( [und] => Array ( [0] => Array ( [tid] => 26 ) ) ) [field_ingredientes] => Array ( [und] => Array ( [0] => Array ( [value] =>Pikuzko marmelada
- 500 gr piku
- 300 gr azukre txuria
- Limoi erdi baten zukua
Gazta labean egiteko
- 2 ahuntz gazta tamaina ertainekoak eta azala bigunekoak
- Erromero freskoa
- Pikuak
- Intxaurrak
Marmelada
- Garbitu pikuak eta kendu zutoinak.
- Moztu pikuak. Jarri lapiko batean azukrea eta limoi zukuarekin.
- Jarri irakiten su erdian eta taparik gabe nahi duzun trinkotasuna lortu arte.
Gazta labea
- Berotu sua 180 gradutara.
- Jarri gaztak erretilu batean labepaper baten gainean.
- Gazten gainean jarri erromero adartxo batzuk eta labekatu 12-15 minutuz. Arreta jarri urtu ez daitezen.
- Zerbitzatu gazta epelak. Lagundu piku mermeladarekin, intxaurrak eta ogi zati batekin.