San Martin errezetak

Baia, koko eta txia hazien budina

Azkenburukoa

Osagaiak

2 ½ kikarakada (625 ml) koko-esne
1/3 kikarakada (55 g) txia-hazi zuri
1 koilarakada txiki banillaaterakin
2 koilarakada ezti edo astigarzirope puru
1 tamaina ertaineko banana (200 g), zatikatuta
1 koilarakada laranja-azal, finfin birinduta
3 kikarakada (300 g) baianahaste 

Elaboraketa

URRATSA
Bota koko-esnea, txia-haziak, banilla-aterakina eta eztia katilu handi batean. Estali ordu betez, loditu arte.

URRATSA
Irabiatu koko-esnea eta banana zatitua, laranja-azal xehatua eta 2 kikarakada baia-nahaste. Bota nahastea zerbitzatzeko 6 edalontzitan, ¾ kikarakada (180 ml) edalontzi bakoitzean.Sartu hozkailuan 30 minutuan, loditu arte.

NOLA APAINDU
Baia-nahastean soberan den kikarakada erabiliko dugu apaintzeko.

Banatu

Sabayón de cava con frutos rojos Gehiago ikusi
Antxoa, urdaiazpiko eta berro entsalada Gehiago ikusi